23.8 C
София
петък, юни 21, 2024

Пламен Данаилов, ИТН: Листите ни са добре подредени и балансирани

- Реклама -spot_imgspot_img
- Рекласма -spot_imgspot_img

Няма проблеми с подреждането на листите на „Има такъв народ“. Входирахме ги още в събота, за разлика от други наши колеги, които чакаха до последния момент и очевидно са имали напрежение. Залагаме и на разпознаваеми лица, и на експерти. Листите ни са добре подредени и балансирани, това заяви в „Още от деня“ Пламен Данаилов от „Има такъв народ“.

„Има такъв народ“ отново залага на принципа в листите да има нови и неопетнени хора.

„Разбира се, нещо много важно, нашият лидер г-н Слави Трифонов ще бъде водач на две листи – в Благоевград и в Стара Загора. Дали ще бъде депутат? Предполагам, че да, но отговора на този въпрос най-добре може да даде той“, допълни той.

Подчерта, че Ива Митева и Любомир Каримански не са врагове на „Има такъв народ“. „Те са изключителни професионалисти и мога да им пожелая успех.“

По думите му имиджовите щети на „Има такъв народ“ са преодолени. „Има такъв народ“ са уверени, че ще влязат в следващия парламент и ще са гарант този парламент да е работещ.

Акцентира, че партията има каузи, за които ще се бори. Припомни, че една от тях е референдумът, който няма да позволят да бъде заметен под килима. Освен това ще работят за преодоляване на демографската криза – основен проблем за страната ни.

„Нямам съмнения и притеснения в моята работа като зам.-министър, даже се гордея с това, което съм свършил. Всички компенсации, които успяхме да раздадем, доведоха до това българската икономика да стане конкурентоспособна, българският бизнес да стане конкурентоспособен, а ние като хора да плащаме най-ниската цена на електроенергията в цяла Европа“, коментира още бившият зам.-министър на енергетиката.

Потвърди, че е хубаво всичко да бъде проверено и което и да е управление трябва да бъде прозрачно, да е ясно какво е свършено, за да може всеки да направи своя информиран избор, когато отиде пред урните.

Източник: БНТ

- Реклама -spot_imgspot_img
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
- Реклама -spot_img
Related news
- Реклама -spot_img