9.6 C
София
събота, май 25, 2024

Николай Денков: Загуби се регулярността на срещите

- Реклама -spot_imgspot_img
- Рекласма -spot_imgspot_img

Загуби се регулярността на срещите, това заяви премиерът НиколайДенков пред медиите по повод появилото се напрежение между лидера на ГЕРБ БойкоБорисов и съпредседателя на ПП КирилПетков. Те си отправиха задочни критики и обвинения за загубения диалог помежду им. 

„През последния период е имало обаждания по телефона, обсъждания, това, което се загуби, е регулярността на срещите, която в известен смисъл помогна да стартира работата на правителството и Народното събрание по начин, който да бъде полезен. Надявам се в най-скоро време да бъде възстановен отново този регулярендиалог„, посочи още Денков. 

По думите му предстои да се види как ще стартира парламентът. „Това, което знам със сигурност, е че има много ясен график какви са законите и кога трябва да бъдат приети. Това е обща задача – на парламентарното мнозинство в синхрон с правителството. Вече очаквам всички да си изпълнят задълженията към българските граждани и страната“, допълни министър-председателят. 

През уикенда Бойко Борисов намекна за появилото се напрежение в партньорите във властта.

„Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри“, коментира Борисов и допълни: „Ще видим как ще продължим да участваме в тази сглобка“.

„Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100%, изключвам външното министерство“, посочи Борисов. 

- Реклама -spot_imgspot_img
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
- Реклама -spot_img
Related news
- Реклама -spot_img