22.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Mall Plovdiv представи “Машина за коледни идеи“ – инсталация, създадена да ти помогне да откриеш най-креативния подарък

- Реклама -spot_imgspot_img
- Рекласма -spot_imgspot_img

До 22.12,  в специално създадена web страница, всеки ще може да предложи своите идеи за коледни подаръци. Най-добрите предложения ще се появят в “Машината за коледни идеи”, а всяка одобрена идея осигурява  участие в томбола за 1 от 70 ваучера за пазаруване в Mall Plovdiv

“Машина за коледни идеи” заработи през изминалата седмица в Mall Plovdiv, обединявайки пловдивчани в търсенето на перфектния подарък за Коледа. Инсталацията цели да улесни и вдъхнови посетителите на мола да зарадват своите близки с нещо специално и различно от стандартните подаръци като парфюми, чаши или чорапи.  Така всеки, който още не е решил какво да подари в празничния период, може да почерпи креативност от нестандартната “машина”.

Освен с идеи за подаръци, “Машината за коледни идеи” ще зарадва пловдивчани и с възможност да си спечелят 1 от 70 ваучера за пазаруване в Mall Plovdiv. Така до 22.12 в специално създадена web страница всеки ще може да предложи своите идеи за коледни подаръци, които след одобрение ще се появят на големия екран в “Машината за коледни идеи”, разположена на партерния етаж в Mall Plovdiv. Всяка одобрена идея осигурява и участие в томболата за ваучери за пазаруване в Mall Plovdiv. 

От стартирането си на 4-ти декември, “Машината за коледни идеи” успя да привлече сериозен интерес сред посетителите на мола, а креативните идеи за подаръци вече могат да бъдат видени на големия екран на инсталацията.

“Машината за коледни идеи” може да бъде открита в Mall Plovdiv чак до 27.12.

- Реклама -spot_imgspot_img
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
- Реклама -spot_img
Related news
- Реклама -spot_img