26.8 C
София
четвъртък, юни 20, 2024

Какво представлява Мадеро терапията

- Реклама -spot_imgspot_img
- Рекласма -spot_imgspot_img

Мадеротерапията е холистична масажна техника, която използва анатомично проектирани дървени инструменти за моделиране на тялото и намаляване на целулита, като същевременно подобрява цялостното здраве. Тези инструменти позволяват силно целенасочен натиск върху проблемните зони (като бедра, седалище, паласки и корем). Налягането засилва разграждането на мастните натрупвания и фиброзния целулит, така че да може да бъде елиминиран по естествен път с други токсини.

ТЕХНИКИ

Техниката включва повтарящи се движения с помощта на различни дървени инструменти за манипулиране на целеви области от мускули, мазнини и целулит, стимулирайки лимфната дренажна система за отстраняване на ненужната вода, мазнини и токсини от тялото. Това е 100% естествен, неинвазивен метод без противопоказания и може да се прилага всеки ден. За постигане на желаните резултати са необходими серия от 10, 15 до 20 процедури, в зависиост от нуждите на клиента. Това е много ефективно следоперативно лимфно лечение за тези, които са претърпели липосукция или процедури за имплантиране на „Бразилско дупе“. Мадеротерапията се практикува от векове в ориенталските страни, но става наистина много популярна през 90-те години в Колумбия. Думата Madero на испански означава „дърво“ и затова се нарича „дървена терапия“ или терапия за скулптуриране на тялото.

ПОЛЗИ

– Стимулира микроциркулацията и притока на кръв

– Естествено и неинвазивно премахване на целулита и намаляване на мазнините

– Намаляване на обиколка на краката/корема/ханша/ръцете

– Повдига и стяга задните части

– Стяга и тонизира кожата

– Ускорява метаболизма за изгаряне на мазнини

– Намалява стреса

– Релаксира ума и тялото, което помага за облекчаване на психическото и физическо напрежение

– Разгражда мастните натрупвания, които са били изхвърлени заедно с други токсини

– Подобрява качеството на съня

– Активира лимфната система, която помага за премахване на излишната вода.

– Повишава увереността

ЛЕЧЕНИЯ И ЦЕНИ

При първоначалната консултация ще бъде направена оценка колко процедури са необходими за постигане на желаните резултати. Доказано е, че Мадеротерапията постига най-добри резултати в серии от 10, 15 или 20 масажа. За консултация и актуални цени може да се обърнете към експертите по Мадеротерапия. Разбира се , при всеки е различно ,в зависимост от това колко проблемно е мястото за лечение и начина на живот. След като постигнем вашата лична цел, се препоръчва поддръжка от 3-5 пъти месечно до веднъж месечно, за да се предотврати повторната поява на целулит. По време на лечението може да изпитате леко изтръпване или дискомфорт в зоната, където целулитът е много натрупан и където циркулацията е лоша. След 3 до 4 процедури това ще бъде чиста релаксация и няма да почувствате никакъв дискомфорт или изтръпване, тъй като кръвообращението ви ще се подобри, а мастните/целулитни натрупвания ще започнат да се разграждат и отделят от мускулната тъкан.

ВАШИЯТ ПРИНОС

Можете да помогнете да постигнете целите си по-бързо, като поддържате добро и здравословно хранене (необходимо е да  спрете газираните напитки, чипс и други вредни храни) и  да пиете 40 мл. на кг. вода на ден. За най-добри и най-бързи резултати се препоръчва да направите лечението всеки ден или през ден.

- Реклама -spot_imgspot_img
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
- Реклама -spot_img
Related news
- Реклама -spot_img