26.4 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Васил Терзиев: Включвам се в битката за София, защото чувствам, че мога да бъда полезен

- Реклама -spot_imgspot_img
- Рекласма -spot_imgspot_img

Живея в София, това е моят град и го обичам. Искам да има по-добра визия. Включвам се в битката за София, защото чувствам, че мога да бъда полезен. Има с какво да допринеса в процеса за по-качествено управление на София.

Това заяви в ефира на БНТ кандидатът на ПП-ДБ и „Спаси София“ за кмет на столицата Васил Терзиев.

„Усилията на екипа ми са насочени към това как да подобрим живота в София. Важно е да мислим как да решим проблемите на София. Ще се борим за това да подобрим условията в училищата, с проблема с детските градини, искаме да създадем един по-зелен град с инвестиции в кварталите, да има едно по-прозрачно и честно управление, гражданите ще знаят как се разходва публичният ресурс. Тепърва ще споделяме детайли от нашата програма. Над 250 експерти работят по нашата програма“, посочи Терзиев.

„Роден съм в София, по-голяма част от живота ми е преминала в кв. „Младост“, разказа кандидатът за кмет.

„Това, което ни обединява с г-н Борис Бонев е как да подобрим градската среда. Кой ще е председател на общинския съвет не е на дневен ред“, подчерта Терзиев.

„За мен са важни политиките, които създават най-добър резултат за софиянци“, заяви категорично той.

„Искам да разбирам хората. Силата ми е в изграждането на отбор. Умея да виждам къде хората са силни и там да насоча усилията им. Доказал съм, че мога да водя хора“, каза уверено Терзиев.

„Бих се радвал на мястото на Паметника на съветската армия да има нещо, което да показва какви сме, кои сме ние и да ни води като нация“, посочи кандидатът за кмет.

„Най-ценният ми капитал са приятелите, които са ме подкрепяли в трудни моменти и мога да разчитам на тях“, каза в заключение Васил Терзиев.

- Реклама -spot_imgspot_img
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
- Реклама -spot_img
Related news
- Реклама -spot_img