20.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Ген. Атанасов: Промените в ИК са с фокус местните избори

- Реклама -spot_imgspot_img
- Рекласма -spot_imgspot_img

В предаването „На фокус“ по НТВ Атанас Атанасов, каза че той гласува с машина. „Имам доверие на машините. Важно е да се подчертае кой промени тази система – Корнелия Нинова и Бойко Борисов. Какво се случи сега, че трябва да се промени, та трябва да се отиде в обратна посока – губят стотиците хиляди недействителни бюлетини и фалшивите протоколи. Всичко е с фокус местните избори.”.

По думите му от ДБ утре на консултациите при президента ще кажат, че няма да подкрепят първия мандат на ГЕРБ за съставяне на кабинет. ДБ са готови да подкрепят „Продължаваме промяната” за съставяне на правителство.

„Борисов и тези, които управляват досега страната, искат да запазят местната власт. На Борисов му се иска във всичко да бъдем заедно, във властта може би да не сме заедно. Иначе – винаги да се асоциира със здравите сили”, каза съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов.

Според него ГЕРБ няма да получат подкрепа за първия мандат, но той гледа към третия проучвателен мандат за съставяне на правителство. Милиардите, откраднати по времето на Борисов, ще започнат да се въртят отново.

- Реклама -spot_imgspot_img
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
- Реклама -spot_img
Related news
- Реклама -spot_img